Menu

Topp massage ansiktsbehandling i Halmstad

topp massage ansiktsbehandling i Halmstad

Läs mer om Spa Halmstad i Halmstad och boka tid här. Behandlingar från topp till tå, med Hjärta för skönhet! Ansiktsbehandling - Anti-age Catio Lift. SpaHarmoni - massage, hudvård och hälsa Halmstad. SpaHarmoni – massage, hudvård Harmoni exklusive en topp- till- tå behandling 2 tim. En mjukgörande. Ansiktsbehandling som ger dig en fräsch, ren hud, inklusive ryggmassage. Kroppen skrubbas från topp till tå, därefter läggs en utrensande alginpackning för .

Videos

Axelsons Massageutbildning kroppsvårdsprodukter;hudvård;ansiktsbehandlingar;spabehandling;vaxning. Det förtjänar du. Anettes & Maries hudvård är en oas mitt i centrala Halmstad. Vi är måna om stil, service, kvalité, noggrannhet och tar hand om dig från topp till tå i lugn och trivsam miljö. Vi erbjuder Branscher. Friskvård, Massage, SPA. SpaHarmoni - massage, hudvård och hälsa Halmstad. SpaHarmoni – massage, hudvård Harmoni exklusive en topp- till- tå behandling 2 tim. En mjukgörande. Anette & Maries Hudvård är en oas mitt i centrala Halmstad. service, kvalitet, noggrannhet och tar hand om dig från topp till tå i lugn och trivsam miljö. I samband med din ansiktsbehandling får du nu 15% rabatt på de produkter du handlar och professionella SPA-behandlingarna skönhetsindustrin någonsin har sett.

Topp massage ansiktsbehandling i Halmstad -

Det börjar med  ett varmt bad med jetstrålar, under tiden njuter du av rengöring, ansiktsmask samt skalpmassage. För den som känner för att få fötterna ompysslade men samtidigt vill middag dominatrix stor rumpa en rofylld helkroppsmassage. För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare. Dusch och en skön lotion avslutar behandlingen. Hem Halmstad Skönhetsvård Spa Halmstad. Gör slag i saken och köp ansiktscremen, som en investering i din hud. topp massage ansiktsbehandling i Halmstad

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Topp massage ansiktsbehandling i Halmstad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *